fredag 7. september 2012

Hva skjedde?

Hvor ble sommeren av? Skogen begynner å gulne, nysnøen ligger i fjellene om morgenen, og kaldt begynner det også å bli. Har ikke fått tid å blogge noe særlig i det siste, så her kommer en liten oversikt over hva som har skjedd i det siste. (les: siste to måneder)


 Vi har hatt ca. én dag med sommer i år! (Ok, litt underdrevet, men det er vel lov å være litt værsyk etter en lunken sommer..?)  Disse bildene er fra den eneste gangen i år vi har hatt føttene i havet.

 
 Litt sommeridyll med blåklokker fletta i håret på snuppa..


Vi har hatt to tette bursdager i huset denne sommeren. Lillebror ble 1 år i begynnelsen av juli, og storesøster ble 3 i slutten av juli. Hurra! Hun rakk å blåse ut lyset før noen fikk tatt bilde :)
  

  
 Bordpynten hadde bursdagsbarnet laget selv. Brukte barnematglass har blitt pyntet med søte klistremerker. Fin gjenbruk! Synes de ble skikkelig fine! Og så gøy med noe som barna har laget selv med de små hendene sine.



 Maiken har også fått seg ny lue. Hadde lyst å prøve meg på navnetrykk med overføringsark. Synes resultatet  ble bra. Og holder seg fint i vask.


Siste bestilling som er sendt ut er et sett med body og bukse til ei lita jente. Det er så gøy å sy litt "utradisjonelle" farger til jenter, alt trenger jo ikke være rosa :) De røde skyene gjorde seg godt med turkis kanting, synes jeg.
For at armen på bodyen ikke skal skli over hånda til babyen har jeg begynt å sy på ribben i armen til slutt, og denne er litt smalere nå enn tidligere.
Her er hele settet.
 
Lommene er klippet til og kantet med ribb, deretter sydd på buksedelene. Digger disse lommene :)
Stoffene er fra Sydilla og Stoff og Stil.

Snuppa har også fått seg et sett med jumper og pannebånd. Stoffene er fra Sydilla, bortsett fra ribben som kommer fra Stoff og Stil. Planlegger også en bukse til settet.

 Noen fler luer har det selvfølgelig blitt. Den rosa er bestilt til ei jente og den andre til en gutt som elsker crossykkel. Den ble godt mottatt. Stoffer fra Sydilla og S&S.




 Ellers har vi brukt sommeren til campingferie, familietid, og vært på turer i skog og mark. Her er bilder fra tur til en hengebro over Gorsa-juvet i Kåfjord. Høyden fra broen og ned er 153 meter!


Da er det fint med ei hand å holde i... Far og datter-kjærlighet..




..og litt mor og datter-kjærlighet må til <3
 Til slutt litt søskenkjærlighet på tampen.. :)


Ingen problem å posere i kule pilotbriller =)


Ellers har vi fått sortert masse sokker, og det trengtes som man kan se! Lillebror poserer!

Her er et lite stemningsbilde fra igår morges. Tåka lå tett nede ved bakken, og sola presset seg gjennom skylaget. Typisk at jeg ikke hadde kameraet med da, så dette er tatt med mobilkamera i farta.

Riktig god helg!