mandag 4. mars 2013

Kaoskontroll!

 I det forrige innlegget lovde jeg (dessverre) å vise det forferdelig rotete syrommet mitt. Slik så altså syrommet ut tidlig i kveld (og de siste månedene ...)


Kan du finne symaskinene på bildet??
 

 Ikke jeg heller. De er nemlig ikke der! Er jo ikke mulig å jobbe i et sånt rot, derfor hadde jeg og symaskinene rømt ut av rommet! (Det var faktisk verre enn det ser ut her..)

Da jeg hadde tatt bilde av syrommet og konstatert omfanget av rotet bestemte jeg meg heldigvis for å rydde! Her er resultatet:

Deilig! Symaskinene på plass, og med muligheter for å bruke rommet igjen! Syrommet mitt er langt fra "ferdig", skrivebordene skal etterhvert males, og jeg skal få litt mer system og antakelig flere hyller til oppbevaring.. men akkurat nå skal jeg bare nyte at jeg igjen kan kose meg her. Jeg kjenner faktisk sylysten komme sigende.. Hurra! :))

Ha en fin kveld!

4 kommentarer:

  1. Godt ryddet!
    Det er noe jeg også må få gjort...

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk! Det er bare å hoppe i det! ;)

      Slett
  2. Flinka! FINT BLE DET ! Jeg har syrom på hytta, men det er fullt... så jeg flyttet like godt inn på stua...Har syrom hjemme også, men femtenåringen min har okkupert det til soverom slik at rommet hennes kan fungere som stue :) Ja, ja hver periode i livet har sin sjarm.

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk! ;) det var jo høyst nødvendig å få det gjort. Gleder meg til å male og ordne også, men vet ikke når det blir tid til det!
      Haha, ikke så lett for deg å få sydd i fred med andre ord?? :)

      Slett

Jeg blir alltid glad for kommentarer :)))