tirsdag 8. mai 2012

Dino Dudes vognpose!


Fikk for et par uker siden bestilling på en vognpose til en gutt. Ønsket var en guttete vognpose som passa til ei brun vogn. Endte opp med å bestille dette fantastisk kule og flotte stoffet, Dino Dudes fra Stoff og Design, i tillegg til noen andre stoffer jeg bare måtte ha. FOR en herlig kvalitet på alle stoffene! Kunne ikke vente med å begynne og sy!

Må også nevne at pakken jeg fikk fra disse damene på Stoff og Design er helt klart den koseligste pakken jeg noensinne har fått fra en bedrift  :)) Med personlig håndskrevet hilsen, og en "liten" gave som egentlig ikke var så liten :)) det er så herlig når man kan se at det faktisk er folk som pakker og sender ut varene, og de kan nok vente seg en ny ordre i nær framtid fra meg!

Håper mottaker får god nytte av vognposen!

Åpen.

Detalj.

Herlig stoff, virkelig!


Stoffet var ca. 15 cm for smalt for mønsteret på vognposen, jeg måtte derfor skjøte litt på en flipp. Men det sees jo nesten ikke, synes det ble bra :)


6 kommentarer:

 1. Så nydelig vognpose Nina :) Artig å se stoffet forvandles til et så fint produkt.

  SvarSlett
 2. Tusen takk :) blir nok sydd mer av det stoffet :)

  SvarSlett
 3. Oi så fin denne var:) Selger du? Trenger en vår/ sommer vognpose til sønnen vår. Vennlig hilsen Marit Rannestad 95 93 52 33

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Marit! :) Jeg sender deg ei melding.

   Slett
 4. Kjempeflott pose :) Lurer også på om du syr for salg? pris?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) akkurat nå har jeg bestillingsstopp, men vil nok ta imot bestillinger på nyåret, har dessverre ikke kapasitet å sy så mye bestillinger nå. Men du er hjertelig velkommen senere, send gjerne mail; bjorklundnina@hotmail.com

   Slett

Jeg blir alltid glad for kommentarer :)))