mandag 29. april 2013

Litt interiør :)

Har sydd nye duker til kjøkkenet og stua. Jeg har hatt dette stoffet liggende, og ikke helt blitt ferdig, som med mange andre prosjekter..


 Stoffet er fra Stoff og Stil.

 Denne lille duken er på kjøkkenbenken.

 Litt mer kjøkken i samme slengen :) elsker disse "svevehyllene" fra Bohus. Serveringsbrettet er helt min stil, og det kjøpte jeg faktisk på Nille!


 Norgesglass har så mange bruksområder, og jeg synes de er så fine!  Her til oppbevaring av telys. Jeg er så glad i å tenne lys, hele året, det er så stemningsfullt og koselig.

 Her er den andre duken på stuebordet. Nystrøket for anledningen... ;)

Jeg målte opp hvor lang og bred jeg ville ha dukene, og klippet de til. Så overlocket jeg langsidene for den litt røffe looken.


Deretter brukte jeg strykejern for å brette/presse inn kortsidene to ganger for å få en fin kant, og sydde en stikning (rett søm) langs kantene. Ferdig! :)
 Baksiden av duken. Sydde et "trekk" til våtserviettene i samme slengen ;) de ligger som regel rundt omkring og ikke akkurat pynter opp i stua og på kjøkkenet.

 Bordets tilstand forøvrig. Bærer preg av at vi har småbarn i huset :) Tenker det blir slipt ned når det blir forhold for å arbeide ute igjen! Gleder meg!


God Natt!4 kommentarer:

 1. Fine bilder :)
  Enda flere ideer på hvordan jeg kan bruke norgesglassa mine :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Ja, de har utrolig mange bruksområder, og kan være veldig dekorative :)

   Slett
 2. Så fint du har det, Nina :-)

  SvarSlett

Jeg blir alltid glad for kommentarer :)))